Dan Ioan Cuşnir a cerut sucevenilor să meargă la vot, pentru că alegerile reprezintă un moment important din viaţa unui oraş

Candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei, Dan Ioan Cuşnir, a făcut duminică un apel către suceveni să meargă la vot, pentru că alegerile locale reprezintă un moment important din viaţa unui oraş.

„Încerc să nu transmit un mesaj prin care să încerc să influenţez intenţia de vot” a spus Dan Ioan Cuşnir după ce a votat.

El a arătat că singura sa rugăminte este ca tot mai mulţi oameni să iasă la vot.

„Să ne gândim că au murit oameni la revoluţie pentru ca noi să avem dreptul de vot” a spus Cuşnir.

El a precizat că a participat la toate alegerile de după revoluţie.

„Decizia oamenilor este luată. Nu vreau să creez falsa iluzie că încerc să schimb intenţia de vot. Trebuie ca doar cât mai mulţi oameni să participe la cel mai important moment din viaţa unui oraş: alegerile locale” a spus Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: