181 de elevi de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” participă la programe de învăţare la locul de muncă

> La final, cel puţin 39 elevi vor fi încadraţi în câmpul muncii

Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava anunţă că a demarat un proiect cu fonduri europene, în valoare de peste 2,3 milioane de lei. În cadrul acestuia, 181 de elevi, majoritatea din mediul rural, vor beneficia de experienţă de muncă în cadrul unor întreprinderi din judeţul nostru.

După stagiul de practică, cel puţin 39 de elevi vor fi încadraţi în câmpul muncii.

Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea aptitudinilor şi competenţelor profesionale practice specifice pentru 181 elevi, dintre care aproximativ 60% din mediul rural, înmatriculaţi în sistemul naţional de învăţământ profesional – nivel de calificare 3, la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, prin programe de învăţare la locul de muncă, în domeniile Mecanică, Turism şi Alimentaţie Publică, Comerţ, Estetică şi Igiena Corpului Omenesc, Electromecanică, Electric şi Fabricarea Produselor din Lemn, domenii din sectoare cu potenţial competitiv şi de specializare inteligentă, identificate conform SNC si SNCDI, în vederea inserţiei viitoare pe piaţa muncii a cel puţin 39 de elevi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: