Şcoala Gimnazială „Constantin Tomescu” din Pleşeşti a primit calculatoare printr-o donaţie

Patru şcoli din ţară, inclusiv Şcoala Gimnazială „Constantin Tomescu” din Pleşeşti, au primit donaţii sub formă de calculatoare din partea Sodexo Pass România. În total au fost donate 48 de calculatoare, prin platforma EduClick a asociaţiei Ateliere Fără Frontiere în cadrul proiectului „Dăm un Byte de Ajutor!”.

Într-un comunicat de presă al asociaţiei, se arată că Sodexo Pass România a ales pentru al doilea an consecutiv să-şi transforme parte din echipamentele IT uzate în calculatoare funcţionale pentru şcolile din zone marginalizate.

Calculatoarele au fost donate împreună cu toate perifericele necesare elevilor pentru participarea la cursurile online, după ce au fost recondiţionate, curăţate şi pregătite spre a fi folosite la lecţii de o echipă formată din persoane vulnerabile, angajate într-un parcurs de reintegrare socio-profesională în atelierul reconect al organizaţiei neguvernamentale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: