Scriitorul Mihai Sultana Vicol este unul dintre laureaţii Festivalului „Renata Verejanu” de la Chişinău

> El a concurat la secţiunea „Poezie de autor/ dedicaţii”

La Festivalul internaţional de poezie „Renata Verejanu”, ediţia a VII-a, desfăşurat la Chişinău, în Republica Moldova, la începutul acestei luni, poetul şi publicistul Mihai Sultana Vicol a fost laureatul secţiunii „Poezie de autor/ dedicaţii”.

Renata Verejanu, scriitoare, este iniţiatoarea festivalului. Preşedinţii juriului internaţional au fost Eugen Doga (Chişinău) şi Alex Ştefănescu (Bucureşti). Membrii juriului au fost academicienii Ion Druţă (Moscova), Ioan Aurel Pop, preşedintele Academiei Române, Mihai Cimpoi (Chişinău) şi Vasile Tărâţeanu (Cernăuţi), alături de dr. hab. Adrian Dolghi, directorul Institutului Patrimoniului Cultural al MECC, Analol Moraru, profesor universitar la Bălţi, criticul literar Tudor Palladi şi Daniel Verejanu, directorul festivalului.

Festivitatea de decernare a premiilor a avut loc, în ciuda pandemiei Covid-19, pe Aleea Clasicilor Literaturii Române din capitala de peste Prut.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: