Jackie Stallone, mama actorului Sylvester Stallone, a murit la vârsta de 98 de ani

Jackie Stallone, mama starului hollywoodian Sylvester Stallone, vedetă de televiziune şi renumit astrolog, a murit, la vârsta de 98 de ani, informează BBC.

 Jackie, o femeie excentrică şi cu o personalitate puternică, care s-a remarcat în calitate de astrolog şi de promotor al circuitului feminin de wrestling, „a murit în somn, aşa cum îşi dorea”, a dezvăluit cel mai mic dintre fiii ei, cântăreţul Frank Stallone, într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare. „Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă. Mintea ei a rămas ascuţită ca un brici până în ziua morţii sale”, a adăugat el.

Susţinătoare îndelungată a fitnessului feminin, Jackie a deschis o sală de sport dedicată exclusiv femeilor în anii 1950, denumită Barbarella’s, şi a prezentat apoi exerciţii de fitness într-o emisiune TV difuzată de un post local din Washington.

În 1989, a publicat cartea “Star Power: An Astrological Guide to Supersuccess” şi a început să apară cu regularitate în emisiuni TV în care era invitată în calitate de astrolog şi de medium.

Jackie, care a continuat să aibă un stil de viaţă activ şi după vârsta de 90 de ani, practicând ridicări de greutăţi şi exerciţii la trapez, a încercat totodată să sfideze efectele înaintării în vârstă prin intermediul mai multor operaţii estetice, despre care a spus la bătrâneţe că le regretă. „De fapt, am făcut prea multe (operaţii estetice, n.r.). Arăt ca şi cum am gura plină de nuci… mă simt de parcă aş arăta ca o veveriţă”, declara ea într-un interviu acordat revistei Reveal în anul 2013.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: