Nataţie

Înotătorii suceveni pornesc cu handicap la Campionatele Naţionale

La finele săptămânii viitoare, la Bucureşti, în bazinul complexului „Lia Manoliu”, în aer liber, vor avea loc Campionatele Naţionale de Înot pentru toate categoriile de vârstă. La competiţie vor participa şi trei sportive din Suceava, Maria Verciuc, Delia Ostafi şi Oana Sauciuc. În mod cert, delegaţia suceveană ar fi putut fi mai mare, însă regulile stabilite în perioada de pandemie sunt foarte complicate şi greu de îndeplinit în acest moment.

„Sportivii noştri s-au antrenat şi în aer liber, dar îşi doresc să revină la baza lor de ani de zile. Nu se pot compara antrenamentele în aer liber cu cele din bazin, iar noul an şcolar şi modul lui de desfăşurare este în anumite situaţii incompatibil şi cu antrenamentele.

Va fi greu şi pentru cele trei sportive ale noastre, care au fost campioane în sezonul trecut şi care aveau un ţel şi anumiţi timpi, să se motiveze şi să treacă la un alt nivel. Sper să ne descurcăm şi revenirea în competiţie să fie de bun augur pentru că sportivii aşteaptă demult”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: