Volei masculin

Incertitudinea pluteşte încă în ceea ce priveşte noul sezon competiţional

Echipa CSM Suceava face parte, din nou, din seria de vest a campionatului Diviziei A2 de volei masculin. Sucevenii s-au obişnuit oarecum să circule mai încet şi să fie mai calmi, din sezonul precedent, şi ar vrea să vadă din nou Aradul.

Deocamdată, situaţia nu este deloc roz din cauza pandemiei de Covid-19, testările fiind extrem de scumpe. Aşadar, participarea în competiţie a grupării sucevene este complicată.

„Pe 30 septembrie va avea loc o şedinţă la nivel de federaţie şi atunci lucrurile se vor clarifica, sper. Pentru noi şi posibilităţile noastre este greu să fim la nivel cu actualele norme vizând pandemia.

Noi ne-am pregătit tot timpul, în aer liber, şi vrem să jucăm. Oricum, va fi un nivel scăzut de entuziasm relativ la condiţiile cu care ne confruntăm. Fiecare şi-a făcut deja un scenariu în minte şi e greu de crezut că vom găsi un numitor comun. Sper din toată inima ca voleiul sucevean să meargă mai departe”, a spus antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orăşanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: