CJ Suceava investeşte în modernizarea unităţilor învăţământului special

> Numai la CSEI „Sf. Andrei” Gura Humorului investiţia e de un milion de euro

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la şantierul noii clădiri care se construieşte la CSEI „Sf. Andrei” din Gura Humorului, că CJ s-a implicat în modernizarea unităţilor din învăţământul special din judeţ, dar şi în noi clădiri destinate asistenţei sociale.

„La Centrul Special de Educaţie Incluzivă «Sf. Andrei» din Gura Humorului se face o investiţie nouă de aproape un milion de euro, fonduri guvernamentale şi ale Consiliului Judeţean Suceava” a spus Flutur.

El a precizat că stadiul lucrărilor este de 35%, lucrarea urmând să fie finalizată anul viitor.

„Prin acest proiect de construiesc 12 săli de clasă, iar la ultimul etaj un amfiteatru cu 150 de locuri. Totodată, se vor amenaja cancelaria, ateliere, grupuri sanitare moderne şi tot ce este necesar pentru această şcoală specială” a arătat Flutur.

El a menţionat că lucrările de construcţie sunt în grafic şi a transmis constructorului să tragă tare cât este vreme favorabilă astfel încât, anul viitor, să fie finalizată investiţia.

„La Gura Humorului este o şcoală-pilot, o şcoală model, unde învaţă copii din întreg judeţul şi chiar şi din alte judeţe” a menţionat Flutur.

El a spus că se fac investiţii şi în alte şcoli speciale din judeţ: „Pe lângă această unitate de învăţământ, CJ Suceava derulează investiţii cu fonduri europene la grădiniţa specială din Fălticeni, dar şi la Şcoala Specială «Sf. Stelian» din Rădăuţi”.

Preşedintele CJ a subliniat că s-au modernizat şi clădiri ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: