Parcul de pe faleza râului Siret a fost deschis pentru public

Recepţia lucrărilor pentru obiectivul „Reabilitarea zonei de agrement urbane din zona lacului de acumulare Siret – Rogojesti”, proiect finanţat prin fonduri europene, a avut loc sâmbătă, 19 septembrie.

Potrivit informaţiilor transmise de primarul Adrian Popoiu, „comisia a apreciat finalizarea lucrărilor cu succes, urmând ca din acest moment Primăria Siret sa preia administrarea şi întreţinerea celor peste 17.000 mp de spaţiu verde. Este un proiect ambiţios la care s-a muncit foarte mult, iar acum ne putem cu toţii bucura de facilităţile de petrecere a timpului liber într-un mediu natural”.

Administraţia sireteană anunţă că intrarea autoturismelor în parc este interzisă, iar primarul face un apel către localnici rugându-i să dea dovadă „de responsabilitate şi grijă pentru bunul public”, astfel încât de parc să se bucure cât mai multă lume, un timp cât mai îndelungat. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: