În perspectivă

De pe Aeroportul Suceava, curse spre Spania

> Se poartă discuţii şi cu un nou operator pentru curse spre Bucureşti

Preşedintele administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, că autorităţile sucevene au discuţii avansate pentru noi curse de pe Aeroportul Suceava.

El a spus că luna august a fost o lună bună pentru aeroportul sucevean, care este pe locul cinci în ţară cu peste 35.000 de pasageri.

„Practic, treptat, aeroportul şi-a revenit” a spus Flutur.

El a arătat că se pregăteşte extinderea numărului de curse şi de destinaţii.

„Pregătim surprize. Suntem în discuţii avansate să avem pentru relaţia cu Bucureşti o nouă companie care să opereze. Suntem în discuţii foarte avansate şi pentru destinaţii în Spania” a spus Flutur.

El a menţionat că, în prezent, de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” de la Suceava zboară 15 curse, spre 15 destinaţii.

„S-a dezvoltat foarte mult acest aeroport. Şi numărul de pasageri a crescut de zece ori” a spus Flutur.

El a precizat că a fost depusă la Comisia Europeană o solicitare de ajutor pentru Aeroportul Suceava, având în vedere pierderile suferite din cauza pandemiei cu noul coronavirus.

„Sperăm în revenirea la normalitate, iar noi să continuăm investiţiile aici” a spus Flutur.

El a menţionat că se vor continua investiţii pentru extinderea parcărilor aeroportului, dar şi pentru două noi drumuri de acces, unul de la Burdujeni spre parcul industrial şi aeroport şi unul dinspre Dumbrăveni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: