Autovehiculele vor putea fi înmatriculate şi la Câmpulung Moldovenesc

Prefectura Suceava a anunţat că, printr-un ordin al prefectului, începând cu 22 septembrie, s-a dispus deschiderea unui sediu secundar de lucru în municipiul Câmpulung Moldovenesc al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Suceava.

Astfel, şi la Câmpulung Moldovenesc se vor desfăşura activităţi de preluare a documentelor necesare operaţiunilor de înmatriculare a vehiculelor şi de eliberare a plăcuţelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

Potrivit sursei citate, activităţile se vor desfăşura, în zilele de marţi şi joi, în spaţii destinate lucrului cu publicul, puse la dispoziţie de Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Adresa sediului secundar de lucru este Câmpulung Moldovenesc, str. Trandafirilor, nr. 2, (sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, clădirea din partea stângă, la intrarea în curtea Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc). (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: