Ioan Stan spune că banii pentru modernizarea drumului Fălticeni – Liteni au fost alocaţi de Guvernul PSD încă din 2018

…dar că Gheorghe Flutur a trenat lucrările pentru a folosi investiţia în interes electoral

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis, sâmbătă, un comunicat de presă privind lucrările de modernizare a drumului judeţean Fălticeni – Liteni, în care face anumite precizări ca replică la declaraţiile de vineri ale preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Vă prezentăm integral precizările transmise de senatorul PSD Ioan Stan. (N.B.)

Ca urmare a declaraţiilor făcute recent de domnul Gheorghe Flutur cu privire la lucrările efectuate pe DJ Fălticeni – Liteni se cuvine să facem câteva precizări.

Domnia sa afirmă că asfaltarea respectivului drum este o investiţia de 7 milioane de euro a Consiliului Judeţean Suceava. Ba mai mult, cică le-ar fi spus celor prezenţi că dacă nu câştigă domnia sa împreună cu echipa PNL alegerile de pe 27 septembrie, lucrările vor fi sistate. Face asta ca şi cum banii respectivi i-ar fi adus dumnealui de acasă, ca şi cum respectivele lucrări ar depinde în exclusivitate de el. Este o nouă manipulare ieftină, marca Gheorghe Flutur. Omul efectiv nu poate mai mult şi, pentru că nu a realizat nimic personal în acest mandat, se agaţă de orice proiect, indiferent dacă şi-a adus sau nu aportul la el. La fel a făcut şi cu drumul naţional care traversează Ciocăneşti şi Cârlibaba, cu şoseaua de centură a Sucevei etc.

Referitor la drumul judeţean menţionat, îi amintim dlui Flutur că banii pentru acest proiect au fost obţinuţi încă din 2018, în timpul guvernării PSD, prin programul PNDL II. În mod evident domnia sa a trenat lucrările până în momentul de faţă cu unicul scop de a folosi investiţia respectivă în interes electoral, având şi tupeul să sugereze că, dacă nu iese el din nou preşedinte al CJ Suceava, lucrările vor fi oprite. Practic, după ce timp de aproape 2 ani de zile nu a făcut nimic pentru oamenii din zonă deşi avea banii alocaţi pentru această investiţie, acum îi ameninţă că, dacă nu-l votează, rămân fără drum asfaltat. Penibil!

La fel de penibil ca tupeul de care a dat dovadă însuşindu-şi meritele pentru inaugurarea noii unităţi de terapie intensivă mobilă a Spitalului Judeţean Suceava, unitate construită integral din banii donaţi de societatea civilă, la care au participat cu diverse sume peste 33.000 de persoane şi firme. Inclusiv în acest context „doctorul” Flutur s-a grăbit să-şi facă campanie electorală folosindu-se de munca şi sacrificiul altora, în interes propriu. Să vă fie ruşine, dle Flutur! Şi să ştiţi că sucevenii nu uită că, atunci când ei donau bani pentru Spitalul Judeţean, activitatea acestuia a fost blocată tocmai din cauza felului în care dumneavoastră înţelegeţi să faceţi administraţie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: