Drumul Pătrăuţi – Mitocu Dragomirnei va fi un traseu turistic de excepţie

Preşedintele administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că drumul judeţean Pătrăuţi – Mitocu Dragomirnei a intrat în modernizare.

El a precizat că acum se continuă modernizarea începută anii anteriori în Pătrăuţi.

„Acest drum va fi modernizat, iar intenţia noastră este să legăm Pătrăuţi de Mitocu Dragomirnei. 1,2 kilometri din drum sunt pe raza comunei Pătrăuţi şi trec prin fond forestier, iar 2,5 km sunt pe teritoriul comunei Mitocu Dragomirnei” a explicat Flutur.

El a menţionat că porţiunea de drum care se modernizează arăta foarte rău, că a cerut constructorului să acopere gropile şi să toarne asfaltul corespunzător.

„Această legătură va face un traseu turistic de excepţie pentru monumentul UNESCO de la Pătrăuţi şi legătura cu Dragomirna” a spus Flutur.

El şi-a exprimat mulţumirea că vremea încă permite lucrări la modernizarea drumurilor, că în judeţ sunt multe şantiere deschise şi că firma care execută lucrările şi-a făcut timp să vină şi pe acest traseu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: