Drumul care va face legătura între Fălticeni şi A 7 se asfaltează

> Este vorba despre o investiţie de 7 milioane de euro a CJ Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că a început turnarea covorului asfaltic pe drumul judeţean Fălticeni – Liteni, aceasta fiind drumul care va face legătura între Fălticeni şi viitoarea autostradă A7.

El a precizat că la Hârtop a început turnarea covorului asfaltic pe drumul judeţean, aşa cum a promis în urmă cu o săptămână.

Flutur a menţionat că în această zonă s-a investit şi în aducţiunea de apă şi canal.

„Astăzi am început turnarea asfaltului pe drumul judeţean care leagă Fălticeniul de Liteni” a spus Flutur. El a arătat că investiţia, pe 16,7 km, făcută de Consiliul Judeţean Suceava este de aproape 7 milioane de euro.

În aceasta sunt incluse 41 de podeţe pe drum şi 550 de podeţe laterale la curţile oamenilor, de asemenea finanţate.

„Acest drum leagă Fălticeni de Liteni spre autostrada A 7. Vor fi 20 km între Fălticeni şi autostrada A 7” a precizat Flutur, arătând că se lucrează şi la Valea Glodului, în comuna Vultureşti.

„Am început din două părţi şi sperăm să finalizăm cât de repede această lucrare” a mai declarat preşedintele administraţiei judeţene. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: