Europarlamentarul USR PLUS Dragoş Tudorache, la Vatra Dornei:

Principala noastră promisiune este să redăm locuitorilor acestui oraş sentimentul de apartenenţă la „Perla Bucovinei”

Europarlamentarul Dragoş Tudorache s-a aflat miercuri, 16 septembrie, la Vatra Dornei, unde a susţinut o conferinţă de presă alături de mai mulţi candidaţi ai Alianţei USR PLUS din judeţ la alegerile locale. Au mai participat Radu-Adrian Rey, candidat la primăria Vatra Dornei şi copreşedinte filialei judeţene USR PLUS Suceava, Dan Nichiforel, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, deputatul USR Daniel Popescu, Codrin Ţăranu, copreşedintele USR PLUS Vatra Dornei şi Cristina Pavel, candidat pentru Consiliul Judeţean.

Dragoş Tudorache a făcut referire la renumele de odinioară a oraşului Vatra Dornei, cunoscut ca fiind „Perla Bucovinei”, punând retoric întrebarea: „Oare câţi dintre locuitorii acestui oraş mai simt azi că trăiesc în „Perla Bucovinei?”. El a vorbit despre oportunităţile de dezvoltare pierdute ale proprietarilor de hoteluri şi pensiuni din Vatra Dornei, despre locurile de muncă dispărute prin închiderea fabricii de lactate, arătând că „am aşteptat cu toţii timp de 30 de ani ca politicienii, clasa politică, indiferent de partid, să facă ceva pentru noi. Şi tocmai pentru că am simţit că nu mai este nimic de sperat de la ei am decis cu toţii să facem acest pas şi să intrăm în politică”. Amintind că sunt mai mult de 16.000 de oameni în ţară care au lăsat deoparte confortul personal sau profesional pentru a fi candidaţi ai USR PLUS la alegerile locale, Dragoş Tudorache a spus că Alianţa USR PLUS îşi asumă rolul de a curăţa primăriile, consiliile locale şi consiliile judeţene de hoţie şi de corupţie.

Mulţumindu-i pentru sprijin, Radu-Adrian Rey a spus că echipa USR PLUS este o echipă de oameni competenţi, care ştie că este foarte important să fie accesate fondurile europene, prin proiecte mari, ambiţioase, integrate, puse în practică de profesionişti: „Până acum s-au implementat cu greu câteva proiecte lipsite de anvergură. Acestea însă nu aduc dezvoltare şi este momentul de a schimba din temelii acest sistem de mici proiecte neconectate strategic cu nevoile locuitorilor acestui oraş. (…) Reconectăm administraţia din Vatra Dornei la Europa“.

Dan Nichiforel, candidat al Alianţei USR PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean, s-a adresat celor prezenţi cu un mesaj de susţinere fermă a lui Radu-Adrian Rey: „Dragi dorneni, vă vorbeşte un dornean, ca unul care a petrecut o copilărie formidabilă în acest oraş, înainte de a-mi continua parcursul de inginer şi manager timp de 20 de ani în ţară şi alţi 20 de ani în Germania şi apoi în Statele Unite. M-am întors acasă. Suntem aici pentru a-l susţine pe Radu pentru primărie. Mesajul meu către dorneni este unul simplu şi intens: trebuie să se producă acea schimbare pe care o aşteptăm de zeci de ani: administraţie publică locală trebuie să fie capabilă să contribuie decisiv la prosperitatea cetăţeanului!”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI