Handbal masculin, Liga Naţională

CSU din Suceava a fost învinsă de CSM Făgăraş

CSU din Suceava a suferit prima înfrângere de la startul noului sezon al Ligii Naţionale la handbal masculin, după ce a pierdut în faţa celor de la CSM Făgăraş, cu scorul de 24-27, într-un meci contând pentru etapa a doua a campionatului.

Contracandidate la evitarea retrogradării, cele două formaţii au mers umăr la umăr până în minutul 16, când CSM Făgăraş s-a desprins la 4-7 printr-un gol semnat de Bologa.

Trupa antrenată de Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei a egalat la 8-8, în minutul 20, iar pe fondul paradelor portarului Grigoraş a intrat la cabine cu un avantaj de un gol, scor 13-12.

CSU din Suceava a rămas la controlul jocului şi după pauză, Oancea mărind avantajul universitarilor la trei lungimi în minutul 40, odată cu golul de 18-15.

CSM Făgăraş a egalat însă la 21-21, iar pe fondul a patru atacuri consecutive ratate de universitari la intrarea în ultimele zece minute de joc s-a impus în final cu scorul de 27-24.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI