„Sunt şanse să respirăm mai uşor în municipiul Suceava”

> Şeful administraţiei judeţene a propus construcţia unei străzi care să lege platoul Cetăţii de Scaun de ruta Suceava – Botoşani

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, la inaugurarea rutei alternative Suceava – Botoşani, că aceasta este o investiţie importantă, care deschide mai multe perspective pentru fluidizarea traficului rutier în municipiul Suceava.

„Mă bucur şi vă felicit, domnule primar, pentru această realizare care este a doua după şoseaua de centură. Această deviere de trafic şi scoatere a unei părţi din trafic din Suceava mă face să mă gândesc că sunt şanse să respirăm mai uşor în municipiul Suceava, să nu mai fie atât de aglomerat” a spus Gheorghe Flutur.

El a subliniat că Podul Unirii este al treilea pod peste râul Suceava, iar cu podul de pe centura ocolitoare sunt patru şi că acum urmează să se proiecteze al cincilea pod de pe centura ocolitoare 2.

„Discuţiile pe care le-am avut cu Primăria şi le avem în continuare sunt să încercăm să deblocăm centrul Sucevei. Una dintre soluţiile pe care trebuie să le găsim este platoul Cetăţii de Scaun, cu o stradă care să ajungă aici la acest pod” a spus Flutur.

El a arătat că evenimentele de vârf din zona Cetăţii de Scaun blochează centrul Sucevei, iar noua stradă ar fi o variantă foarte eficientă de trafic.

Gheorghe Flutur a reiterat că ruta alternativă Suceava – Botoşani e o investiţie foarte necesară, care va lega oraşul şi de viitorul parc industrial II din zona Termica, va fluidiza traficul în zona comercială şi va asigura şi legătura cu DN 29 spre Botoşani, dar şi spre autostrada A 7, prin centura ocolitoare 2.

„Se deschid perspective frumoase” consideră Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: