Preşedintele PSD Suceava, Ioan Stan, acuză Guvernul PNL că foloseşte fondul de rezervă ca puşculiţă electorală

> Potrivit lui, a răsplătit primarii PSD care au trecut la PNL cu sume mai mari decât au primit comunele cu primari PSD loiali partidului

 Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a dezvăluit, miercuri, că localităţile conduse de primari care au trecut la PNL de la PSD au primit fonduri mai mari din fondul de rezervă la dispoziţia guvernului. Senatorul consideră că, în acest fel, Guvernul PNL arată că foloseşte acest fond ca o puşculiţă electorală.

„Cu mai puţin de două săptămâni înainte de ziua alegerilor, Guvernul PNL s-a gândit să ofere mită electorală din fondul de rezervă pe care îl are la dispoziţie, transformând acest fond, care trebuie folosit în situaţii excepţionale, în puşculiţa electorală a PNL” a spus Ioan Stan.

El a arătat că Guvernul Orban nu are bani pentru educaţie, nici bani pentru alocaţii, dar nu are nici bani pentru pensii sau pentru achiziţia de măşti gratuite pentru personalul didactic şi elevi. Dar, când vine vorba să mai atragă câţiva primari ca prin intermediul lor să mai câştige nişte voturi, se găsesc atât soluţii, cât şi bani.

Aici este mâna lui Gheorghe Flutur

„Prin asta putem explica şi de ce cei 9 foşti primari PSD din judeţul Suceava au ales să treacă la PNL: ca să fie răsplătiţi. Şi răsplata a venit odată cu această alocare de bani guvernamentali, comunele Frumosu, Moara, Ulma, Frasin, Stulpicani, Ostra, Stroieşti, Păltinoasa şi Valea Moldovei primind sume mai mari decât majoritatea comunelor conduse de primari rămaşi loiali partidului nostru” a declarat Ioan Stan.

Preşedintele PSD Suceava consideră că aici este mâna lui Gheorghe Flutur, care prin astfel de practici crede că va mai creşte electoral datorită voturilor aduse de foştii edili.

„Poate primarii în cauză sunt mulţumiţi de ce au obţinut, dar locuitorii judeţului Suceava nu uită că tot el se face vinovat de moartea a peste 200 suceveni de Covid-19, de distrugerea imaginii judeţului nostru pe plan naţional, de distrugerea economiei locale. Din cauza acestor probleme, mandatul următor sigur nu este despre hore şi festivaluri unde domnia sa excelează, ci despre administraţie publică. Din aceste motive, de pe 27 septembrie, sucevenii îl vor trimite acasă” a conchis Ioan Stan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: