Ordin de protecţie emis după ce o femeie a fost agresată de concubinul băut şi violent

 Poliţiştii suceveni au readus liniştea într-o familie din comuna Siminicea, emiţând împotriva unui bărbat violent un ordin de protecţie provizoriu.

O tânără în vârstă de 26 ani a sesizat miercuri Poliţia despre faptul că tatăl vitreg provoacă scandal şi a agresat-o atât pe ea, cât şi pe mama sa.

Verificările poliţiştilor au arătat că agresorul este un bărbat de 47 ani, din oraşul Dolhasca, care domiciliază fără forme legale în locuinţa concubinei sale.

Pe fondul unor discuţii în contradictoriu din cauza banilor şi a consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a provocat scandal la domiciliu şi a agresat-o fizic pe concubina sa, de 48 ani. După ce fiica femeii a încercat să-şi apere mama, a fost şi ea agresată.

Femeile nu au solicitat deplasarea la faţa locului a unei ambulanţe pentru acordarea de îngrijiri medicale, întrucât leziunile suferite au fost superficiale.

Cu toate acestea, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului şi s-a constatat că există un risc iminent. Femeia a semnat acest formular, solicitând emiterea ordinului de protecţie provizoriu. Astfel, s-a emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, începând cu data de 15.09.2020, ora 16.20.

În cauză a fost întocmit şi dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii a trei acte materiale ale infracţiunii de „violenţă în familie”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: