În curtea unui imobil nelocuit din Straja

Aproape 30.000 de pachete cu ţigări de contrabandă încărcate în trei maşini

Poliţiştii de frontieră suceveni au confiscat aproximativ 30.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, precum şi trei autoturisme folosite în activitatea infracţională.

Marţi seara, poliţiştii de frontieră s-au deplasat la un imobil nelocuit de pe raza localităţii Straja. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, poliţiştii de frontieră aveau date că în imobilul respectiv se află depozitată o cantitate mare de ţigări provenită din activităţi de contrabandă.

Astfel, poliţiştii de frontieră au depistat, în curtea imobilului respectiv, trei autovehicule, două maşini încărcate cu colete ce conţineau ţigări şi un autoturism de teren fără numere de înmatriculare.

În total, au fost descoperite 29.810 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Potrivit sursei citate, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 350.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei autoturisme, în valoare totală de 56.000 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi tragerii la răspundere a acestora, a precizat Ilie Poroch-Seriţan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: