Aproape 160 de elevi de la şcolile gimnaziale Gălăneşti şi Putna continuă învăţarea prin programul Digitaliada

Aproape 160 de elevi de la şcolile gimnaziale Gălăneşti şi Putna continuă programul Digitaliada în anul şcolar 2020-2021, în laboratoare digitale complet echipate cu tablete pentru ca fiecare elev să poată lucra individual, cu laptop pentru profesor şi videoproiector pentru clasă. Ei fac parte din cei peste 30.000 de elevi, profesori şi părinţi înrolaţi în platforma Digitaliada „Învăţare şi testare online”, sistem de management şcolar care oferă utilizatorilor acces gratuit la module dedicate pentru teste, teme, videoconferinţe şi rapoarte de activitate, a anunţat, printr-un comunicat de presă, Fundaţia Orange România.

“Eram pregătiţi înainte de pandemie, iar aceste resurse au fost ca o pâine caldă pentru toţi profesorii. La Şcoala Putna am organizat webinarii şi am înscris toţi profesorii, inclusiv pe doamnele învăţătoare care au fost foarte deschise, am lucrat cu părinţii care au reacţionat bine, au fost extraordinari. Faptul că şcoala noastră este în programul Digitaliada face ca noi, la Putna, să fim un colectiv de profesori 100% pregătit cu platforma de învăţare şi, chiar dacă începem şcoala cu scenariul verde, vom continua utilizarea uneltelor digitale” a declarat prof. Ciprian Creţan, directorul Şcolii Gimnaziale „Mitropolit Iacob Putneanul” din Putna. N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: