17 suceveni infectaţi cu SARS-CoV-2 au fost spitalizaţi

Prefectura Suceava a informat că miercuri, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică, în judeţ se înregistrau 4.836 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore, au fost internate 17 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 44 persoane, declarate vindecate.

Din totalul celor 590 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 191 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19, 118 erau în zona tampon şi 281 aveau alte afecţiuni (non-Covid). Din cei 191 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 103 prezentau forme medii ale bolii, 73 forme uşoare, iar 15, cu forme grave, erau internaţi în secţia ATI, doi fiind ventilaţi mecanic.

În aceste condiţii, Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, ieri, de 303 de paturi libere, dintre care 26 pentru pacienţi Covid-19, 204 în sectorul non-Covid şi 73 pentru zona tampon. La unitatea ATI erau disponibile 3 paturi pentru pacienţi non-Covid şi 23 de ventilatoare dintre care 8 pentru pacienţi Covid-19.

În Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 74 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 5 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: