Romatsa a avizat regimul de înălţime pentru parcul industrial de lângă Aeroportul Suceava

> Gheorghe Flutur: Un investitor german deja doreşte să înceapă activitatea

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la News Bucovina, că Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian – Romatasa, a avizat regimul de înălţime permis în Parcul Industrial Bucovina 1 de lângă Aeroportul Suceava.

Flutur a explicat că pentru construcţiile din Parcul Industrial Bucovina 1 era nevoie de avizul Romatsa privind regimul de înălţime a clădirilor, spre a nu fi afectat traficul aerian.

„Am primit aviz de la ei pentru parcul industrial” a informat Flutur, care a menţionat că este deja un investitor german care doreşte să înceapă activitatea.

El şi-a exprimat convingerea că investitorii vor veni în Parcul Industrial Bucovina 1 şi a reamintit că a fost la mai multe târguri cu specific, inclusiv la Munchen, pentru a prezenta investitorilor oportunităţile de afaceri.

„Eu cred că toţi trebuie să facem ceva să arătăm şi partea bună a Sucevei, pentru că merită” a spus Flutur.

El a mai declarat că, pe lângă parcul industrial de la aeroport, se va începe şi parcul industrial de la Termica, unde Primăria Suceava a clarificat situaţia juridică a terenului. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI