Numărul de cazuri active de Covid-19 din judeţ a urcat la 524, în 87 de localităţi

Prefectura a anunţat că ieri, în judeţ erau 524 cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, faţă de 513 cazuri înregistrate duminică. Potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe localităţi, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale, 27 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 25 – câte unul, 40 – sub cinci, 10 – sub zece, iar 12 au peste zece cazuri în evoluţie.

De menţionat că, la nivelul judeţului Suceava, incidenţa cumulată a cazurilor de infectare era de 0,69 la mia de locuitori.

În acelaşi timp, în carantină se aflau 414 suceveni, iar în izolare 165.

Numărul total de persoane testate până ieri era de 48.790 persoane, în anterioarele 24 de ore fiind testate 201 persoane.

Forţele de ordine continuă verificările în contextul Covid-19. Astfel, au fost verificate 434 persoane şi 62 de firme, fiind aplicate 7 amenzi, în valoare de 1.500 lei.

Prefectura Suceava a transmis şi un mesaj cu prilejul primei zi de şcoală: „În prag de începere a noului an şcolar, un gând bun pentru toţi cei implicaţi în procesul educaţional. Cu gândul la ziua în care ne vom îmbrăţişa şi la bucuria timpului petrecut cu cei dragi, vă dorim un an şcolar binecuvântat şi susţinem cu tărie respectarea normelor impuse de Ministerul Sănătăţii, pentru că doar aşa vom depăşi cu bine această perioadă. Succes celor care astăzi încep un nou an şcolar, unul plin de provocări!”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: