Cu ocazia deschiderii noului an şcolar 2020-2021

Mesaj adresat profesorilor şi elevilor

În calitate de deputat de Suceava, am deosebita plăcere de a ura tuturor cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor un an nou şcolar mai bun, multă dăruire şi sănătate.

Deschiderea anului şcolar 2020-2021 este o provocare pentru noi toţi, cauza fiind pandemia cu virusul Covid-19. Acest lucru ne face să fim mai atenţi unii cu alţii, să învăţăm mai mult despre comunicarea digitală. Este momentul să preţuim mai mult şcoala, ea reprezintă cunoaştere, ştiinţă, cultură, moralitate, respect faţă de profesori şi faţă de noi înşine.

Şcoala este locul fundamental al dezvoltării noastre şi reprezintă un prilej de a depăşi propriile individualităţi, învăţând despre comunicare şi deschiderea faţă de cei din jur.

La început de an şcolar, îmi exprim încrederea în dăruirea şi competenţa profesorilor, în buna lor credinţă şi puterea de a da naştere unor personalităţi, de a oferi modele de viaţă şi profesie pentru toţi elevii.

Tuturor le adresez puterea de a trece peste provocările cauzate de pandemie şi de a fi mereu competitivi, muncitori, disciplinaţi, încrezători şi plini de speranţă.

Transmit cadrelor didactice, elevilor, părinţilor şi bunicilor, în egală măsură, multă putere de muncă, sănătate, alegeri înţelepte şi reuşite pe măsura eforturilor depuse.

Mult succes în noul an şcolar!

Dr. MARICELA COBUZ

Deputat PSD Suceava

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: