Comuna Panaci va găzdui primul EcoBrunch din Ţara Dornelor

> Evenimentul vizează conservarea patrimoniului local şi autenticitatea experienţei turistice în destinaţiile de ecoturism

Primul EcoBrunch din Ţara Dornelor va avea loc sâmbătă, 19 septembrie, în comuna Panaci, au anunţat organizatorii, Asociaţia My Transylvania în parteneriat cu Asociaţia de Ecoturism din România (AER) şi cu Asociaţia de Ecoturism Ţara Dornelor (AETD).

Potrivit acestora, evenimentul reprezintă un mod de a sprijini conservarea patrimoniului local şi autenticitatea experienţei turistice în destinaţiile de ecoturism ale României.

Programul (orele 11-15.30) va cuprinde o degustare de produse şi preparate locale; o drumeţie ghidată la două dintre cele 17 izvoare amenajate în Panaci sub denumirea de „Tărâmul Izvoarelor”; lansarea unui traseu în aplicaţia Questo – un mod inedit de a descoperi Panaciul – participanţii vor avea ocazia să descopere poveşti locale la pas, cu ajutorul telefonului mobil; momente artistice asigurate de grupul Călimani Folk; un atelier creativ pentru copii şi adulţi.

Pentru toate aceste activităţi, participanţii plătesc 100 lei/persoană, prin intermediul platformei de rezervări Eat-local.ro. Limita maximă, de 100 de participanţi, este dată de legislaţia în vigoare, impusă de pandemia cu virusul SARS-CoV-2.

EcoBrunch Ţara Dornelor are sprijinul Primăriei Panaci, al şcolii gimnaziale din comună, al Clubului Green Impact Panaci şi al Călimani Folk, în calitate de parteneri instituţionali. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: