Pentru a da culoare unor articole vestimentare şi accesorii

O pictură de Constantin Severin a fost selectată de o casă de design vestimentar din Montreal

Una dintre picturile artistului sucevean Constantin Severin a stârnit interesul unei celebre case de design vestimentar şi producţie din Canada, ce are sute de magazine în Canada şi Statele Unite ale Americii.

Constantin Severin a declarat că pictura a fost selectată de renumita casă de design vestimentar şi producţie „Le Galeriste din Montreal” pentru „a da viaţă şi culoare unor sortimente vestimentare şi accesorii” care vor fi realizate de respectiva casă de producţie vestimentară.

Sortimentele vestimentare şi accesoriile respective vor fi vândute online sau în sutele de magazine ale companiei din Canada şi SUA.

Potrivit site-ului firmei, accesoriile şi obiectele vestimentare imprimate cu respectiva lucrare au preţuri cuprinse între 29 şi 129 de dolari.

Pictura „Text şi Timp 112 – Cuplul”, face parte din seria de lucrări „Expresionismul Arhetipal” a artistului Constantin Severin. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: