Handbal masculin

CSU din Suceava şi-a îndeplinit obiectivul propus, promovarea în Liga Naţională

> În meciul decisiv pentru locurile I şi II ale turneului pentru promovare, CSU din Suceava – CSM Botoşani 27-28

La finele săptămânii trecute, la Sfântu Gheorghe, a avut loc turneul de promovare în Liga Naţională de handbal masculin. La competiţie au participat Unirea Sânnicolau Mare, CSM Alexandria, CSM Botoşani şi CSU din Suceava. Primele două clasate în urma acestui turneu urmau să acceadă în primul eşalon valoric al handbalului românesc.

Pornite ca favorite clare, CSM Botoşani şi CSU din Suceava au câştigat partidele cu Unirea Sânnicolau Mare şi CSM Alexandria şi s-au luptat în meci direct pentru întâietate în clasamentul final.

Aşa cum era de aşteptat, partida a fost echilibrată şi destul de tensionată. CSM Botoşani a fost mai lucidă pe final de meci, în timp ce o parte din experimentaţii jucători suceveni au gafat copilăreşte. Se observă o lipsă de omogenitate în rândul grupării pregătite de Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei. Mai trebuie lucrat la relaţiile de joc, pentru că, cel puţin pe faza defensivă, jucătorii nu se înţeleg încă între ei. Păcat de evoluţia de excepţie în acest ultim meci a portarului Duman, a lui Popia şi a turcului Nalbantoglu.

Partea pozitivă este că CSU din Suceava a promovat în Liga Zimbrilor, chiar dacă de pe locul secund al turneului, însă mai trebuie lucrat pentru ca formaţia suceveană să joace ca o echipă de prim eşalon valoric.

Lotul celor de la CSU Suceava: Stefan Grigoraş, Darius Makaria, Radu Turturică şi Eduard Duman – portari, Robert Furak, Andrei Olariu, Cosmin Lupu, George Mihalcea, Alexandru Juverdianu, Alin Câmpan, Antonio Pintilei – extreme, Alexandru Popia, Bogdan Cozorici, Robert Alupoaie, Viacheslav Sadovyi, Baran Nalbantoglu, Vladislav Kobzii, Pavel Loic, Maxim Oancea, Valentin Anton, Andrei Sora, Alex Dascălu, Botond Balasz, Daniel Stanciuc – linia de 9 metri, Konstantin Petrov, Velibor Manjic şi Andi Tofanel – pivoţi. Antrenori: Adrian Chiruş şi Iulian Andrei. Coordonator tehnic: Petru Ghervan. Director: Sorin Raţă. Octavian Andreica şi Andrei Macovei – kinetoterapeuţi.

 Rezultate înregistrate în turneul de promovare:

Vineri, 11 septembrie:

CSU Suceava – CSM Alexandria          33-25

Unirea Sânnicolau Mare – CSM Botoşani      23-36

Sâmbătă, 12 septembrie:

CSM Botoşani – CSM Alexandria         30-26

Unirea Sânnicolau Mare – CSU Suceava        27-35

Duminică, 13 septembrie:

CSM Alexandria – Unirea Sânnicolau Mare    37-31

CSU Suceava – CSM Botoşani                27-28

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: