Suceava – Bruxelles, cursa aeriană cea mai dorită de suceveni

Compania Blue Air analizează în perioada în care a transferat o parte dintre operaţiunile aeriene de la Bacău la Suceava cererea de zboruri a pasagerilor din nordul ţării, respectiv cei care ar urma să folosească serviciile Aeroportului Suceava. Pe site-ul Aeroportului Suceava a fost lansat un sondaj online prin care compania va evalua cererea de zboruri a pasagerilor din regiunea de nord a Moldovei până la 30 septembrie, dată până la care a transferat o parte din operaţiunile aeriene de la Bacău la Suceava.

Potrivit rezultatelor de până în prezent ale sondajului, cele mai multe solicitări sunt pentru Bruxelles, respectiv 68% din voturi. Potenţialii pasageri sunt interesaţi de curse din Suceava spre sau dinspre Paris, Atena, Dublin şi Madrid. Totodată, respondenţii au indicat ca fiind de interes şi destinaţiile Torino, Liverpool, Barcelona, Treviso şi Tel Aviv.

Cercetarea on line a companiei Blue Air privind cererea de zboruri de pe Aeroportul Suceava va continua până în 30 septembrie, pe site-ul Aeroportului Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: