Prefectul a cerut Poliţiei mai multe controale la nunţi şi botezuri

Prefectul judeţului, Alexandru Moldovan, a solicitat structurilor MAI să intensifice acţiunile de control în localurile din judeţ şi să verifice organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri ş.a.) în ceea ce priveşte respectarea măsurilor sanitare, în special privind numărul de participanţi.

Potrivit Prefecturii Suceava, solicitarea a fost făcută luni, 7 septembrie, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

„Reprezentanţii sectorului HoReCa au obligaţia prezervării sănătăţii celor care beneficiază de serviciile oferite, dar şi a populaţiei judeţului Suceava, astfel încât atitudinea responsabilă şi respectarea măsurilor sanitare preventive să ducă la scăderea cazurilor de infecţii cu SARS-CoV-2 în rândul populaţiei, încălcarea repetată a dispoziţiilor legale conducând la aplicarea unor măsuri ferme din partea autorităţilor competente, respectiv suspendarea sau retragerea autorizaţiei de funcţionare” a subliniat prefectul.

Prefectura a mai informat că tot luni, poliţiştii suceveni au efectuat controale în contextul Covid-19 la 43 de societăţi comerciale din judeţ, însă fără a aplica amenzi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: