Încă două localităţi din judeţ intră în scenariul galben

> În judeţ erau ieri 434 de cazuri active de Covid-19, în 76 de localităţi > Incidenţa medie era de 0,57 la mia de locuitori

Prefectura Suceava a anunţat că, ieri, în judeţ erau 434 cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, faţă de 438 cazuri în ziua anterioară.

Sursa citată a precizat că, potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe localităţi, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 38 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie; 22 – câte unul; 33 – sub cinci; 11 – sub zece; 10 – peste zece cazuri în evoluţie.

Tot Prefectura a transmis că, din cele 114 de localităţi sucevene, 95 erau încadrate în scenariul verde, având o incidenţă de infectare de sub unu la mia de locuitori, şi 19 localităţi sunt încadrate în scenariul galben, având o incidenţă a cazurilor de infectare de peste unu la mia de locuitori, în condiţiile în care luni erau 17 localităţi încadrate în scenariul galben.

De menţionat că, la nivelul judeţului, incidenţa cumulată a cazurilor de infectare era ieri de 0,57 la mia de locuitori, faţă de 0,58 înregistrată luni.

În carantină se aflau 424 suceveni, iar în izolare 164. Totodată, numărul total de persoane testate până ieri este de 46.162, în anterioarele 24 de ore fiind testate 314 persoane. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: