Drumul Dolhasca – Suceava se modernizează într-un ritm bun

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat, miercuri, lucrările de modernizare a drumului judeţean DJ 208 care se execută printr-un proiect cu fonduri europene, subliniind că această legătură între Suceava şi Iaşi presupune modernizarea întregului tronson.

„Am început de la graniţa cu judeţul Iaşi lărgirea şi modernizarea drumului. Constructorii au intrat cu toată forţa. Până la Suceava drumul are 46 km, cu foarte multe lucrări de artă” a spus Flutur. Acesta a menţionat că se vor realiza 71 de podeţe şi şase poduri, dintre care unul va fi nou, investiţia pe acest tronson fiind de 22 de milioane de euro.

El a adăugat că se lucrează la lărgirea platformei drumului şi a cerut constructorilor să fie atenţi la accesul la gospodării, precizând că drumul judeţean va avea o lăţime de 8 metri cu tot cu acostament

„Să tragem tare cât timp vremea este încă bună şi ziua încă e lungă, pentru că atunci când vor începe ploile, vor fi probleme şi disconfort. Sunt mulţumit de ritmul în care lucrează constructorul” a declarat Flutur.

El a subliniat că pe tronsonul de la graniţa cu judeţul Iaşi şi până la Suceava sunt deschise şapte şantiere de lucru pentru modernizarea drumului.

Gheorghe Flutur a precizat că acest drum până la Suceava deserveşte aproximativ 55.000 de locuitori din localităţile sucevene şi că este un drum aşteptat de mult timp. Potrivit lui, lucrările ar fi început mai repede, dar o ordonanţă a Guvernului PSD a făcut ca licitaţia pentru desemnarea constructorului să fie reluată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: