O tentativă de sinucidere a fost dezvăluită după 36 de ani

Fosta soţie a lui Elton John, Renate Blauel, a încercat să se sinucidă în timpul lunii de miere a cuplului, în 1984, potrivit unor documentele depuse la instanţa care analizează cererea ei de a primi daune morale în valoare de 3 milioane de lire din partea artistului, scrie BBC. Renate Blauel a spus că a luat o supradoză de Valium, la Saint Tropez, după ce Elton John i-a spus că „mariajul lor nu funcţionează şi că el vrea ca ea să plece”.

Informaţia apare în nişte documente depuse de Blauel în procesul deschis de aceasta împotriva fostului ei soţ. Ea cere daune din cauza că Elton John ar fi încălcat condiţiile impuse prin acordul lor de divorţ. Avocaţii lui Elton John au negat orice încălcări care să fi cauzat o „vătămare psihologică”. Renate Blauel şi Sir Elton au fost căsătoriţi timp de 4 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: