Fotbal

Judeţul Suceava nu va avea o reprezentantă în turul I al Cupei României la fotbal !

Pentru prima oară în istorie, judeţul Suceava nu va avea o reprezentantă în turul I al Cupei României la fotbal. S-a ajuns în această situaţie nedorită ca urmare a pandemiei generate de Covid-19, care a dus la întreruperea campionatelor din ligile inferioare.

Cupa României, faza judeţeană, era ajunsă la momentul semifinalelor, acolo unde au acces Juniorul Suceava, ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, Recolta Fântânele şi LPS Suceava.

„Nu vom avea reprezentantă în primul tur al Cupei României, deoarece la nivel de judeţ nu am putut desemna campioana în termenul stabilit de Federaţia Română de Fotbal. La vremea respectivă am luat contact cu toate cele patru formaţii şi niciuna dintre ele nu îndeplinea criteriile sanitare solicitate. Ca urmare, turneul semifinal nu a mai avut loc şi ne-am văzut în imposibilitatea de a avea o campioană şi o reprezentantă în turul I al Cupei României”, a precizat Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.

Acesta a anunţat că a propus forurilor interne din AJF să se ajungă la o reparaţie morală, astfel încât să poată fi desemnată campioana şi titlurile individuale.

„În funcţie de cum vor decide autorităţile, şi eu sper să fie cât mai rapid, vom avea semifinalele şi finala, ocazie cu care vom oferi medaliile de campioni echipei care se va impune. Eu cred că aşa este normal şi corect faţă de echipele care au ajuns în această fază a competiţiei”, a mai spus Ciprian Anton.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI