Ioan Stan, după anunţurile lui Gheorghe Flutur privind Untold-ul din Rarău şi Turnul Eiffel al Bucovinei:

Preşedintele CJ Suceava nu mai are simţul ridicolului

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a criticat, joi, recentele declaraţii ale preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, privind proiectele de investiţii din judeţ.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de senatorul Ioan Stan. (N.B.)

Urmărind ultimele ieşiri ale domnului Gheorghe Flutur, putem concluziona că nu mai are simţul ridicolului şi că a pierdut orice urmă de contact cu realitatea.

La Câmpulung Moldovenesc, a minţit fără să clipească, promiţând 135 de milioane de euro pentru centura oraşului, ca şi cum i-ar fi dat din buzunarul domniei sale. A uitat că guvernul lui nu are bani pentru nimic. Nici pentru creşterea salariilor în învăţământ, nici pentru creşterea pensiilor cu 40%, nici pentru creşterea alocaţiilor. E un guvern care nu ajută cu nimic administraţiile locale, nici românii. În afară de inflaţie şi datoria externă, nu a crescut nimic sub guvernarea liberală şi dnul Flutur vrea să-l credem că va obţine banii respectivi pentru câmpulungeni. Asta deja e mai mult decât demagogie. Este minciună sfruntată.

Deşi suntem în plină pandemie, în loc să ne arate mai multă implicare în dotarea spitalelor din judeţ cu cele de trebuinţă pentru a înfrunta noul val de Covid-19, în loc să se asigure că fiecare comună are ce-i trebuie pentru ca autorităţile să lupte mai eficient cu această boală, el ne anunţă senin de pe vârful muntelui că pregăteşte „un mare festival internaţional, „Stelele Rarăului, care să fie un Untold al muntelui”. Altă grijă nu are! De asta nu mai puteau trăi locuitorii judeţului Suceava, pentru că le lipsea un festival internaţional pe vârful Rarăului. Din ce vedem, a trecut mult prea uşor de moartea celor peste 200 de suceveni de care se face vinovat pentru că n-a administrat corespunzător pandemia pe perioada stării de urgenţă. El i-a uitat. Dar noi şi familiile lor, nu! Prin această lipsă de asumare demonstrează că este un om cinic, imoral şi că nu-i pasă deloc de vieţile sucevenilor ci numai de funcţia lui şi de propria persoană. Atât! De altfel, că nu-i pasă de suceveni s-a tot văzut în ultimii 4 ani după felul în care a administrat judeţul. Nimic mai jenant decât să ai 4 ani de mandat în care principala ta realizare să fie serbările câmpeneşti!

Gata treaba, de-acum iar ne ocupăm de plimbări şi petreceri?

Alt moment penibil ni l-a oferit cu numai o zi înainte, când s-a referit la turnul panoramic de pe Pârtia Şoimului din Gura Humorului ca fiind „un Turn Eiffel al Nordului României, a Bucovinei”. Pe bune, domnule Flutur? Alte lucruri nu mai aveţi de făcut prin judeţ decât să vă plimbaţi şi să denumiţi bombastic diferite construcţii care n-au nicio treabă cu funcţia dumneavoastră? Aţi găsit poate o soluţie pentru cei care urmează să fie concediaţi la sfârşitul acestei luni de Dorna Lactate? A venit vreunul din investitorii promişi de dumneavoastră să deschidă vreo fabrică în judeţ şi nu ştim? Aţi terminat investiţiile în drumurile judeţene? Apă? Canal? Gaz? Gata toată treaba? De-acum iarăşi ne ocupăm de plimbări şi petreceri? Că la prins în horă ştim cu toţii că sunteţi primul. Şi din ce ne amintim, mai sunteţi bun la scris cu oi pe munte. Scrieţi clar, citeţ, se vede de departe. Numai la condus judeţul nu vă pricepeţi, dar după 27 septembrie nu mai trebuie să vă bateţi capul cu asta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: