Alexandru Băişanu candidează cu sloganul „Fără hoţie în Primărie !”

Preşedintele PPU-SL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea pe care o conduce a depus liste complete pentru alegeri la Consiliul Judeţean Suceava, la Primăria Suceava şi Consiliul Local Suceava.

El a anunţat că sloganul cu care candidează la funcţia de primar al Sucevei este „Fără hoţie în Primărie!”.

Băişanu a spus că pe listele PPU-SL Suceava sunt oameni obişnuiţi, de diverse profesii, care vor să se implice pentru dezvoltarea municipiului şi a judeţului Suceava.

El a arătat că judeţul nostru are cele mai mici salarii din ţară, ceea ce înseamnă că administraţia realizată de Gheorghe Flutur şi Ion Lungu a prăbuşit Suceava, care are şi printre cele mai mici valori ale produsului intern brut (PIB) din ţară.

Potrivit lui Băişanu, PSD Suceava face opoziţie „de formă”, nominalizând candidaţi fără nicio şansă la funcţia de primar şi de preşedinte al CJ Suceava.

El a prezentat şi programul pe care îl are pentru Suceava, începând cu atragerea de investitori, dar având în vedere şi eficientizarea activităţii din Primărie.

Alexandru Băişanu a mai spus că va trebui să elimine grupurile de interese care s-au constituit în jurul bugetului municipalităţii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: