Zvoriştea

Un bărbat şi-a sfârşit zilele în râul Siret

> El intrase în apă pentru a se răcori după o zi de muncă

Un bărbat de 47 de ani s-a înecat, miercuri, în râul Siret, pe raza localităţii Zvoriştea.

Primele cercetări au arătat că el a fost observat plutind la suprafaţa apei în jurul orei 15.47, fiind făcută şi o sesizare la 112.

Martorii au declarat că bărbatul locuia în satul Stânca din comuna Zvoriştea.

În acea zi, împreună cu doi vecini, bărbatul s-a deplasat cu o căruţă într-o balastieră de pe raza comunei Zvoriştea, pe malul râului Siret, unde a încărcat balast, cu intenţia de a-l duce la locuinţa sa.

Ulterior, dorind să se răcorească în râul Siret, s-a dezbrăcat pe malul râului, a înotat până pe malul opus, iar, la întoarcere, cei prezenţi au constatat că a rămas la suprafaţa apei plutind, fără să ridice capul din apă sau să mai mişte vreun membru…

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă care a încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă, fără succes.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: