La Biserica-monument „Naşterea Maicii Domnului” Suceava

Slujbă de pomenire a Martirilor Brâncoveni

În contextul declarării de către Parlamentul României a zilei de 16 august ca Zi Naţională pentru Comemorarea Martirilor Brâncoveni şi de Conştientizare a Violenţelor împotriva Creştinilor, la Biserica-monument „Naşterea Maicii Domnului”, din proximitatea Palatului de Justiţie Suceava, va avea loc duminică, 16 august a.c., de la ora 11, o slujbă specială de pomenire a Martirilor Brâncoveni (canonizaţi de BOR în 1992).

„Slujba va fi oficiată la grupul statuar al martirilor Brâncoveni (singurul din Bucovina – n.red.), amplasat lângă biserică, unde se va depune o coroană de flori şi se va intona «Imnul lui Constantin Brâncoveanu». În mijlocul credincioşilor se va afla părintele protopop Doru Ionel Budeanu de la Protopopiatul Suceava 1, alături de părinţii parohiei şi câţiva preoţi coslujitori invitaţi” ne-a spus pr. dr. Ioan-Viorel Vârlan, parohul bisericii-monument.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: