După alegerile din toamnă

În localităţile conduse de liberali se va trece la o nouă etapă de dezvoltare

> Aceasta va avea în prim-plan proiectele mari de investiţii, transmite deputatul PNL de Suceava Ioan Balan

 Vicepreşedintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, a spus că, după alegerile din luna septembrie, administraţiile publice locale liberale vor face pasul major de la proiectele de investiţii de interes local, aflate aproape de finalizare, către proiecte majore de infrastructură, cu scopul de a încuraja dezvoltarea economică şi consolidarea capitalurilor româneşti.

Alegerile trebuie să cureţe administraţia locală de aleşii care nu au lăsat în urmă nimic concret

„În localităţile unde în ultimii ani am avut primari liberali, ne apropiem cu paşi repezi de finalizarea proiectelor privind extinderea reţelelor de utilităţi, de apă şi canal, de reabilitare a unităţilor şcolare sau modernizare a drumurilor de interes local. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre localităţile conduse de primari PSD sau din alte partide. De aceea, este esenţial ca alegerile locale din septembrie să cureţe administraţia locală din România de acei aleşi locali care nu au lăsat nimic concret în urma lor, deşi au avut la dispoziţie resurse financiare importante, nerambursabile, mai ales pe vremea guvernărilor PSD” a spus Ioan Balan.

Potrivit lui, cu bani puţini şi cu piedici constante, primarii PNL şi-au dus proiectele mai departe, iar diferenţele se văd astăzi cu ochiul liber.

„Este şi motivul pentru care în localităţile conduse de liberali, după alegerile din această toamnă, se va trece la o nouă etapă de dezvoltare, care va avea în prim-plan proiectele mari de investiţii, în special pentru infrastructura de transporturi, de gaze naturale, de energie, de educaţie, de sănătate, de sport şi turism. În ciuda oricăror intoxicări venite din partea PSD, Guvernul Orban pune la dispoziţia comunităţilor locale zeci de miliarde de lei în acest sens. Banii trebuie doar solicitaţi şi utilizaţi în mod onest, pentru dezvoltare” a spus deputatul liberal sucevean.

Priorităţi pentru Moldova: dezvoltarea IMM şi atragerea marilor companii

El este încrezător că pentru Moldova, acum, este prioritar să fie create toate condiţiile pentru dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii şi pentru atragerea marilor companii în regiune.

„Aşa se vor dezvolta şi comunităţile, şi numai aşa vor apărea şi locurile de muncă bine plătite. Pentru aceste motive, noi, liberalii, am propus la Suceava cea mai puternică echipă de candidaţi la alegerile locale din ultimii ani. Cu Gheorghe Flutur la Consiliul Judeţean, cu Ion Lungu la Primăria Municipiului Suceava şi cu echipa de primari şi consilieri liberali pe care o propunem pentru următorii 4 ani, pot să garantez că vom scoate regiunea din nemeritatul top al subdezvotării. Am garanţia că vom învinge în alegeri, pentru că am fost întotdeauna oneşti cu sucevenii şi ei au fost mereu aliatul nostru în tot ceea ce am realizat. Oamenii ştiu că nu le promitem decât muncă multă şi realizări pe măsură!” a transmis Ioan Bălan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: