Donald Trump:

Europa are o mortalitate cauzată de Covid-19 mai mare ca SUA

Preşedintele Trump a declarat că SUA „lucrează cu Europa la dificultăţile” cu care se confruntă ţările din cauza pandemiei, dar şi că economia americană stă mai bine decât cea europeană şi că numărul deceselor cauzate de COVID-19 este mai mare pe bătrânul continent, scrie CNN.
Într-o conferinţă de presă, preşedintele american a spus că ţările din Europa au „mortalitate în exces cu 40% mai mare decât Statele Unite” şi a arătat că economia SUA este într-o situaţie „semnificativ mai bună decât cea a Europei”.
„În timp ce economia noastră are performanţe semnificativ mai bune decât Europa, în realitate are o evoluţie mai bună decât orice altă piaţă din lume. În acelaşi timp, Europa se confruntă cu un exces de mortalitate cu 40% mai mare decât Statele Unite”, a declarat Trump.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: