Senatorul PNL Daniel Cadariu declară:

Doar senatorul PSD Ioan Stan refuză să vadă modernizările de drumuri făcute în mandatul lui Gheorghe Flutur

> Daniel Cadariu îi recomandă să iasă printre oameni, să treacă pe la colegii din localităţile din judeţ şi să vadă ce lucruri sunt deja făcute în teritoriu

 Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu îi transmite preşedintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, să nu se mai ascundă în spatele unor comunicate „scrise de alţii”, să iasă în judeţ şi să vadă realitatea care este că, în acest mandat al lui Gheorghe Flutur la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, s-au modernizat în judeţ peste 300 km de drumuri judeţene, parte dintre aceste modernizări fiind chiar în zona din care provine senatorul Ioan Stan.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de senatorul PNL Daniel Cadariu. (N.B.)

Mesaj pentru senatorul din Fălticeni ascuns în vizuină

Se pare că domnul Stan suferă de miopie.

Nu e dispus să vadă şi probabil nici să audă nimic şi contestă orice evidenţă.

Am să repet lucruri spuse recent, în speranţa că va reuşi să reţină.

Dacă ar încerca să se deplaseze puţin în jurul localităţii de reşedinţă a domniei sale, ar afla că aproape toate drumurile judeţene din zona ce i-a oferit prin vot 5 mandate de parlamentar sunt proaspăt modernizate.

Mă refer la următoarele localităţi: Mălini, Slatina, Cornu Luncii, Boroaia, Hârtop, Vultureşti, Dolhasca, Rădăşeni şi Horodniceni.

Iar dacă domnul Stan ar binevoi ca măcar în ajun de alegeri locale să viziteze şi restul judeţului, ar vedea şi restul până la 300 km de drumuri judeţene asfaltate de către Consiliul Judeţean condus de preşedintele Gheorghe Flutur în acest mandat.

Este vorba, în primul rând, de drumul judeţean de la Frasin la Broşteni, cel care a fost blocat la finanţare de celebra Viorica Dăncilă, dar a fost făcut din banii alocaţi de către Consiliul Judeţean.

Apoi, amintesc de rutele de la Frătăuţii Noi la Vicovul de Jos şi de la Panaci la Bilbor, dar şi de drumurile judeţene ce străbat localităţile: Pleşa, Muşeniţa, Dărmăneşti, Arbore, Volovăţ, Straja, Brodina, Ulma şi Pătrăuţi.

Iar dacă vorbim de infrastructura rutieră din judeţ modernizată în ultima perioadă, ştie deja orice sucevean de bună credinţă că prin implicarea şi insistenţa lui Gheorghe Flutur multe din drumurile naţionale ce străbat judeţul au fost reabilitate: DN2 de la Suceava la Siret, dar şi sectoarele Sadova – Suceviţa, Vicovul de jos – Putna, Câmpulung Moldovenesc – Vatra Moldoviţei, Milişăuţi – Rădăuţi. Şi tot în această perioadă au fost finalizate lucrările la tronsoanele de drumuri naţionale de pe valea Bistriţei.

Ce îţi rămâne de făcut când nu accepţi măcar să deschizi lista de candidaţi pentru CJ

Îmi închipui faptul că preşedintele PSD Suceava înghite cu greu aceste realităţi şi aproape că îl poţi înţelege.

Când eşti decis să te relaxezi şi nu te interesează soarta echipei din care faci parte, când refuzi competiţia pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi pui pe altcineva la „înaintare”, din moment ce nu accepţi nici măcar să deschizi lista pentru Consiliul Judeţean pentru a da încredere colegilor ce urmează să se lupte în judeţ, ce îţi rămâne de făcut?

Să te umpli de ruşine, de penibil şi de ridicol şi să apelezi la metode jenante, dar specifice PSD-ului, de atacuri politice „suburbane”.

În disperarea lor că vor suferi o înfrângere usturătoare la următoarele alegeri, preşedintele PSD Suceava împreună cu cei din camarila personală lansează atacuri fără fundament, de multe ori „urât mirositoare”, împotriva adversarilor politici.

Folosesc plăci demodate, inventate de multe ori chiar de ei, cum ar fi cea cu „doctorul” Flutur, considerând că vor fi aduşi la putere pe „calea coronavirusului”, doar prin simplul fapt că se ascund în spatele unor măşti.

Le recomand „să dea masca jos”, să nu se mai ascundă în spatele unor comunicate scrise de alţii, eventual să apeleze la masca sanitară şi să părăsească vizuinile călduţe.

Să iasă printre oameni, să treacă pe la colegii lor din localităţile din judeţul Suceava care nu i-au mai văzut de multă vreme, să vadă ce lucruri sunt deja făcute în teritoriu, să înţeleagă ce alte aşteptări concrete au sucevenii, cu alte cuvinte să se apuce de muncă şi să nu fugă ca laşii prin „concedii politice”. Sau de la politică.

Pentru că lumea cunoaşte realităţile locale sau judeţene şi sunt convins că la vot îi va sancţiona pe cei care doar „mimează” politica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: