A ieşit cu cântec!

Poliţiştii au intervenit la o nuntă organizată la un hotel din Suceava, cu încălcarea măsurilor împotriva Covid-19

Poliţiştii suceveni au venit, nepoftiţi, duminică, la o nuntă organizată la un hotel din Suceava. Administratorul hotelului s-a ales cu o amendă, iar nunta a fost reorganizată, astfel încât să respecte normele pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Iniţial, Poliţia a fost sesizată despre organizarea unui eveniment fără respectarea măsurilor anti-Covid-19 la un hotel din Suceava. Astfel, în jurul orei 21.45, o patrulă s-a deplasat la faţa locului.

Prin urmare, în curtea hotelului au fost observate mai multe autovehicule parcate, iar, din interiorul hotelului, mai multe persoane grăbite care se îndreptau spre parcare.

În faţa hotelului erau amenajate câte trei mese a câte opt scaune (deci 24 de locuri), însă nu au fost identificate persoane care să servească produse alimentare şi băuturi alcoolice sau nonalcoolice.

În interiorul localului erau puse mese pentru nuntaşi

Mai multe persoane au fost identificate, însă, în una din sălile din interiorul localului. Acolo, de asemenea, erau mese amenajate, unde au fost servite produse alimentare şi băuturi alcoolice sau nonalcoolice.

Totodată, în sală au fost identificate persoane care consumau produsele alimentare şi băuturi nonalcoolice, iar la vederea organelor de poliţie au început să părăsească încăperea.

În acelaşi timp, a fost identificat administratorul localului, un sucevean de 63 ani, care a relatat verbal că are loc o nuntă în interiorul localului şi că el consideră că sunt respectate măsurile legale cu privire la prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei Covid-19.

Oricum, el a fost amendat cu 6.000 lei.

De asemenea, poliţiştii au dat sfaturi în vederea organizării corecte a evenimentului (în interiorul restaurantului este interzis consumul produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nonalcoolice).

Astfel, participanţii la eveniment au fost îndrumaţi cu privire la desfăşurarea în continuare a evenimentului respectând măsurile legale, respectiv 20 de persoane în interior, fără a consuma produse alimentare şi băuturi alcoolice sau nealcoolice, iar 50 de persoane în exteriorul localului cu respectarea măsurilor de distanţare socială.

Nuntaşii s-au conformat indicaţiilor organelor de control, cu menţiunea că unii dintre ei au părăsit petrecerea, îndreptându-se către domiciliu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: