Ioan Stan către Gheorghe Flutur:

Până la autostrăzi cu tuneluri prin munţi, să terminăm de asfaltat drumurile judeţene şi comunale

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis, ieri, preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, că prin discursul la lansarea candidaturii pentru un nou mandat a prezentat doar „minciuni, demagogie şi promisiuni deşarte” şi că înainte de autostrăzi şi tuneluri ar trebui ca judeţul Suceava să aibă drumurile judeţene şi comunale asfaltate.

Vă prezentăm comunicatul semnat de senatorul PSD Ioan Stan. (N.B.)

În cursul zilei de luni am asistat la depunerea candidaturii pentru Preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava a domnului Gheorghe Flutur. Din păcate pentru suceveni, discursul domniei sale nu s-a făcut remarcat cu nimic nou: doar minciuni, demagogie şi promisiuni deşarte. De fapt, a fost acelaşi discurs cu care ne-a obişnuit în aceşti 4 ani, în care ne-a vorbit săptămânal despre marile sale proiecte ipotetice, dar nimic despre realizările avute până acum. Şi nici nu poate vorbi despre realizări, pentru că nu le-a avut. Au fost 4 ani în care s-a complăcut într-o retorică continuă de campanie care n-a adus nimic bun judeţului. Sigurul mod în care s-a făcut, într-adevăr, remarcat a fost apetitul pentru hore, baluri şi alte manifestări cu cântec. Asta dacă nu punem la socoteală că a devenit „doctor” peste noapte la începutul epidemiei de Covid-19. Dar vom trece cu vederea această „realizare” cu adevărat remarcabilă.

După 4 ani, preşedintele CJ nu lasă în urmă decât un lung şir de minciuni

După 4 ani de mandat, nu ştim cum se face, dar nu vedem nici Parcul Industrial al Sucevei pe care ni l-a promis, nici investitorii din Germania, Austria, Elveţia, Cehia, Polonia, Serbia etc., care, chipurile, făceau coadă la uşa lui ca să dea bani judeţului, nu a realizat nici autostrada Gdansk – Varşovia – Lviv – Cernăuţi – Suceava – Bucureşti – Sofia pe care o anunţa triumfalist ca şi realizată prin 2018, practic nu lasă în urma lui decât un lung şir de minciuni. Asta e moştenirea lui Gheorghe Flutur după acest mandat. Şi continuă cu perseverenţă şi abnegaţie să-şi diversifice portofoliul de minciuni, promiţându-le sucevenilor că se va implica în proiecte de infrastructură (autostrăzi, drumuri naţionale) care nu depind de el sau în proiecte lipsite de realism sau relevanţă pentru locuitorii judeţului nostru.

900 km de drumuri judeţene fără intervenţii de întreţinere sau fără asfalt

Aşa că până la tunelurile prin munţi, până la aeroportul de la Floreni, până la tabăra internaţională de la Bucşoaia şi câte şi mai câte imaginate de domnia sa, să aibă în vedere că avem peste 600 de kilometri de drum judeţean unde nu s-a intervenit nici măcar cu o lucrare de întreţinere în ultimii ani, iar aproximativ 300 de kilometri de drum judeţean au rămas după 4 ani de mandat ai dlui Flutur, neasfaltaţi. Aşa că, până să ne ocupăm de autostrăzi cu tuneluri prin munţi, haideţi, mai întâi, să terminăm de asfaltat drumurile judeţene, drumuri comunale, să avem apă, canal şi gaz în toate localităţile judeţului şi după, vedem ce mai facem. Dar asta presupune multă muncă şi multă responsabilitate. Nu se pot face peste noapte. Peste noapte, ştim de la domnul Flutur că se fac numai diplomele de „doctor”. Numai că doctorii salvează vieţi, ori „doctorul” cu pricina nu a făcut nimic altceva decât să omoare peste 200 de suceveni prin incompetenţa sa. E timpul să-l trimitem acasă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI