În 79 de localităţi din judeţ evoluează 322 cazuri de Covid-19

 Prefectura Suceava a anunţat că, miercuri, în judeţ erau 322 de cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, număr în creştere faţă de marţi, când erau 316 de cazuri.

Sursa a precizat că, potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe localităţi, din cele 114 localităţi ale judeţului, 35 nu au niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 33 au câte un caz în evoluţie, 29 au sub cinci cazuri în evoluţie, 11 au sub zece cazuri în evoluţie iar 6 au peste zece cazuri în evoluţie.

În acelaşi timp, la nivelul judeţului, 430 de persoane se aflau în carantină, iar 148 de persoane, în izolare la domiciliu.

În cursul zilei de luni, 11 august, poliţiştii au desfăşurat activităţi în context Covid-19, fiind verificate 399 persoane.

De asemenea, au fost verificate 71 societăţi comerciale, a fost constatată o infracţiune („zădărnicirea combaterii bolilor”) şi au fost aplicate 10 amenzi, în valoare de 3.500 lei.

Sursa precizează că datele înscrise în comunicat provin din situaţiile oficiale întocmite şi transmise de instituţiile competente.

Prefectura Suceava a mai transmis că „numărul cazurilor de infecţie cu noul coronavirus înregistrate la nivel naţional este îngrijorător, astfel că protejarea sănătăţii voastre şi a celor dragi prin respectarea recomandărilor de igienă, distanţare fizică şi purtarea CORECTĂ a măştilor de protecţie trebuie să devină prioritară!”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: