28 de suceveni cu Covid-19 au fost internaţi în spital

 > Până ieri, 3.966 de suceveni s-au vindecat

Prefectura Suceava a anunţat ieri că, potrivit datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului se înregistrau 3.966 de persoane declarate vindecate.

La nivelul judeţului, în cele 24 de ore anterioare, au fost internate 28 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval fiind externate 10 persoane declarate vindecate.

Astfel, din totalul celor 498 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 133 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19, iar 121 pacienţi erau în zona tampon. Din cei 133 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 79 pacienţi prezintă forme medii ale bolii, 43 forme uşoare, iar 11 pacienţi cu forme grave erau internaţi în secţia ATI, patru fiind ventilaţi mecanic.

În Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 66 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi 9 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Sursa precizează că persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus, sunt declarate pacienţi diagnosticaţi Covid-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări.

Numărul total de persoane testate până ieri era de 36.849, în anterioarele 24 de ore fiind testate 403 de persoane, a mai informat Prefectura. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: