Senatorul PNL Daniel Cadariu spune că „foarte mulţi” primari PSD din judeţ vor să plece de pe „corabia roşie”

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu susţine că foarte mulţi primari ai PSD din judeţul Suceava vor să părăsească partidul pentru că nu au fost sprijiniţi de conducerea judeţeană. El arată că majoritatea primarilor PSD nu a fost deloc ajutată de conducerea judeţeană, în timp ce doar 4-5 dintre ei au primit câte 30-40 de proiecte.

Vă prezentăm declaraţia de presă transmisă de senatorul PNL Daniel Cadariu. (N.B.)

În timp ce preşedintele PSD Suceava stă ascuns în vizuină, la „hibernare politică”, răspândacii lui de serviciu, probabil folosindu-i ştampila cu semnătura, îl fac de ruşine prin textele expirate trimise presei.

Iar dacă domnul senator Stan nu le dezminte public, înseamnă că şi le asumă.

Într-un fel, e de înţeles atitudinea acestuia.

După ce a fugit de pe câmpul de luptă şi i-a lăsat pe alţii să se facă de ruşine în bătălia pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, nu se mai aşteaptă nimeni, nici măcar PSD-iştii din judeţ, la niciun fel de implicare a parlamentarului de Fălticeni în găsirea de soluţii viabile pentru dezvoltarea zonei.

Nemulţumirile clocotesc în PSD Suceava

Nu este nicidecum o întâmplare faptul că în această perioadă ies la suprafaţă nemulţumirile ce clocotesc în PSD Suceava de ceva vreme.

Foarte mulţi primari doresc să părăsească „corabia roşie” care ia apă şi dă să se scufunde.

Iar dacă le asculţi argumentele, nu poţi să nu-i înţelegi şi să nu le dai dreptate:

Pornind de la nemulţumirile cu privire la prestaţiile publice ale şefului lor politic de la nivel judeţean, de la faptul amintit anterior, că îi lasă pe alţii să scrie comunicate în numele său, continuând cu discriminările din ultimii 7-8 ani făcute între zonele din judeţ, în ce priveşte alocările de resurse şi terminând cu bătăile de joc la adresa majorităţii primarilor PSD care nu au fost ajutaţi deloc, în timp ce doar 4-5 dintre ei au primit câte 30-40 de proiecte.

Picătura ce a umplut paharul

Dar picătura ce umplut paharul nemulţumirilor pare a fi prestaţia candidatului impus pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

După ce vestita doamnă Dăncilă a mutat oraşul Frasin din judeţul Suceava în judeţul Hunedoara, candidatul PSD la cea mai importantă funcţie administrativă din judeţ vrea nici mai mult nici mai puţin decât să transfere judeţul Suceava la Vaslui, aşa încât să preluăm statutul de pol al sărăciei din România.

Numai astfel se poate interpreta gestul de a impune Bucovinei şi judeţului Suceava modelul economic şi strategia de dezvoltare importată de la Vaslui, judeţ adus în coada Europei de administrarea „măreaţă” de câteva mandate a domnului Buzatu.

Şi apropo de idoli.

Pe primele locuri la infectări cu SARS-CoV-2, zone administrate de membri PSD

În ultimele săptămâni, judeţul Vaslui, alături de judeţele Argeş şi Galaţi şi municipiul Bucureşti, a ajuns pe primele locuri din ţară în ce priveşte numărul de cazuri de infectări noi cu virusul SARS-CoV-2.

Toate acestea sunt zone din România administrate de membri PSD.

Ce au de spus, oare, domnul Stan şi social democraţii suceveni despre aceste realităţi?

Întreb asta întrucât în ultimele luni aceştia au încercat şi încă mai încearcă să folosească în lupta politică suferinţa noastră, a sucevenilor, generată de Covid-19.

Din păcate, putem spune că în fuga lor de răspundere pentru „nebuniile” administrate românilor, mai ales începând cu anul 2016 şi în lipsa lor de idei şi soluţii reale şi oneste pe care să le propună în ajun de campanie electorală, PSD-iştii repetă ca un patefon stricat doar minciuni dovedite.

Sunt convins că sucevenii înţeleg toate aceste lucruri, iar cât de curând vor vedea acest lucru şi cei care mai cred că pot ajunge administratori locali sau judeţeni prin imoralitate şi laşitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: