Scădere uşoară a numărului cazurilor de Covid-19 în evoluţie din judeţ

> În total evoluează 316 cazuri, în 83 de localităţi sucevene > Doar în 31 de localităţi nu se înregistrează niciun caz

Prefectura Suceava a anunţat că marţi, în judeţul Suceava, erau 316 de cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, mai puţine faţă de luni, când erau 319 de cazuri.

Sursa precizează că, potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe localităţi, din cele 114 localităţi sucevene, 31 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 42 – câte un caz în evoluţie, 25 – sub cinci cazuri în evoluţie, 10 – sub zece cazuri în evoluţie, iar 6 peste zece cazuri în evoluţie.

În acelaşi timp, la nivelul judeţului, 418 de persoane se aflau în carantină, iar 121 de persoane în izolare la domiciliu.

În cursul zilei de luni, 10 august, poliţiştii au desfăşurat activităţi în context Covid-19, fiind verificate 461 persoane.

De asemenea, au fost verificate 50 societăţi comerciale, fiind aplicată o singură amendă de 6.000 lei.

Prefectura precizează că datele înscrise în comunicatul citat provin din situaţiile oficiale întocmite şi transmise de instituţiile competente. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: