Inspecţie la lucrările de modernizare a drumului judeţean Suceava – Dolhasca

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a vizionat, marţi, evoluţia lucrărilor de modernizare a drumului judeţean Suceava – Dolhasca, proiect finanţat cu fonduri europene. El a spus că este mulţumit că se lucrează simultan pe mai multe tronsoane şi că a fost atacată şi modernizarea tronsonului de la Dărmăneşti – Stroieşti – Moara.

„În sfârşit sunt mulţumit că au început în forţă lucrările. Şi la Dolhasca, şi la Liteni se lărgeşte acest drum de la 6 la 8,5 metri, cu tot cu acostament” a spus Flutur.

El a menţionat că acest tronson de drum are 46 km şi şase poduri, dintre care două vor fi construite din nou, iar alte patru se recondiţionează, dar şi 76 de podeţe transversale, care vor fi înlocuite; vor fi şi podeţe noi.

„Ne interesează descărcarea apei pentru a nu bălti în această zonă, pentru un drum de calitate” a spus Flutur.

El a remarcat că liderul asocierii care a câştigat licitaţia, Autotehnorom, a împărţit pe tronsoane lucrarea şi că sunt mai mulţi constructori care lucrează simultan.

„Mă bucură pentru că vom ataca şi zona Udeşti, şi zona Ştirbăţ, pentru că drumul, astăzi, nu arată foarte bine; dar va arăta bine” a spus Flutur.

El a menţionat că au început lucrări şi pe tronsonul al doilea de la Dărmăneşti spre Costâna, Stroieşti, Zahareşti, legătura cu Moara.

Flutur a precizat că a avut, marţi, o întâlnire tehnică cu constructorii şi consultanţii, ca să identifice problemele. El le-a cerut să recupereze şi să ţină cont că la Dolhasca e o lucrare de apă şi canal care se suprapune cu drumul, astfel că, mai întâi, trebuie făcută lucrarea de utilităţi, iar apoi drumul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: