Doar doi suceveni cu Covid-19 au fost internaţi în spital

> Într-un interval de 24 de ore au fost externate 20 de persoane vindecate > Până acum, 3.956 de suceveni s-au vindecat de Covid-19

Prefectura Suceava a anunţat ieri că, potrivit datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului se înregistrau 3.956 de persoane declarate vindecate de Covid-19.

În acelaşi timp, la nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore, au fost internate două persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate 20 persoane declarate vindecate.

Prin urmare, din totalul celor 491 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 132 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19, iar 132 pacienţi erau în zona tampon. Din cei 132 pacienţi diagnosticaţi Covid-19, 82 pacienţi prezintă forme medii ale bolii, 38 forme uşoare, iar 12 pacienţi, cu forme grave, sunt internaţi în secţia ATI, dintre care patru sunt ventilaţi mecanic.

În Spitalului Municipal Rădăuţi erau internaţi 73 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi cinci persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Prefectura precizează că persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus sunt declarate a fi pacienţi diagnosticaţi Covid-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări.

Numărul total de persoane testate până ieri era de 36.446 persoane, în anterioarele 24 de ore fiind testate 325 de persoane, a mai menţionat Prefectura Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: