Controale efectuate la zece firme s-au soldat cu amenzi de aproape 30.000 lei

Mai multe firme şi persoane fizice din judeţul Suceava au fost supuse unor controale efectuate de cadrele Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu reprezentanţi CJPC Suceava şi ai DSVSA Suceava.

Au fost verificate zece firme şi zece persoane fizice, fiind aplicate 11 amenzi în valoare totală de 26.500 lei.

Totodată, a fost constatată şi o infracţiune. Mai exact, în urma unui control la o întreprindere individuală din Broşteni, au fost identificate şi ridicate 880 ţigări de provenienţă extracomunitară, fără timbre fiscale. Astfel, administratoarea este cercetată pentru contrabandă. Pe lângă asta, poliţiştii au mai confiscat şi 40 de litri de alcool în valoare de 2.000 de lei.

Acţiunea s-a desfăşurat în perioada 8-9 august, pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite, precum şi pe linia respectării legislaţiei economice. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: